Gespecialiseerd in

interactief maatwerk

Wat is interactief maatwerk?

Wij geloven in een brede inzet van internet technologie. De ontwikkelingen daarin volgen elkaar in razendsnel tempo op. Op grond van uw vraag achterhalen wij de onderliggende problemen en zoeken daarvoor een oplossing:

Resultaat telt

Doorontwikkeling en innovatie zijn ons uitgangspunt. WIj nemen de ruimte om te blijven ontwikkelen en bij te leren. Dat betekent dat wij Ieder project met een frisse en innovatieve blik benaderen en uitvoeren.

Opdrachtgever Verhoef en Co in opdracht van Shell / NAM

Mobiele kantoren voor Shell

Shell maakt gebruik van mobiele kantoren voor locaties waar niet langdurig gebouwd kan worden. Vraag aan Ediso was te helpen deze mobiele kantoren te promoten aan de hand van een website, videofilm en 3D-animatie.

Opdrachtgever Rijksuniversiteit Groningen

Benieuwd hoe we de RUG helpen in hun anti-pestonderzoek?

De RUG doet onderzoek naar sociaal gedrag op basisscholen, voornamelijk pestgedrag. Ediso helpt door de sociale interactie tussen leerlingen in kaart te brengen.

Opdrachtgever Alfa Accountants & Adviseurs

Beter advies, meer data, meer kansen

Alfa Accountants is één van de grootste accountantskantoren in ons land. Wij ontwikkelden voor Alfa een MKB-scan. De applicatie is bruikbaar op Androidtablets en iPads.

Opdrachtgever SIX Networks

Een stap dichter bij de ultieme game ervaring

Hoe kun je ervoor zorgen dat een website, in dit geval tevens de belangrijkste inkomstenbron, meer gebruikt wordt? Voor withSIX was dat o.a. door het omturnen van de site naar een community driven platform.

Meer projecten

Recente ontwikkelingen

De website voor Motial, het interne videoplatform, is live gegaan, bekijk hem op: motial.com. Tevens heeft het project een Featured vermelding op de internationale Webdesign Served website opgeleverd. #trots
De eerste versie van de nieuwe Caveman Challenge website is in de lucht. Bekijk het resultaat op: www.cavemanchallenge.nl
Geplaatst op 12 december 2014

De kunst van het veranderen

In de media verschijnen herhaaldelijk artikelen over uit de hand gelopen software projecten. Projecten die mislukken, projecten die enorme vertraging oplopen of projecten die het budget overschrijden…
 

Lees verder
EnergieleningUtrecht.nl en EnergieleningCoevorden.nl zijn vandaag live gegaan! Trots!
Hoofdstraat 154
7811 EW Emmen
0591 - 785318

info@ediso.nl
support@ediso.nl
Menu Sluiten